Raportul anului 2015 pentru LilianaArtWork

Anul 2015 se apropie de final si m-am gandit sa arunc o privire inapoi pentru a vedea ce a fost bine si ce trebuie imbunatatit la blogul/site-ul LilianaArtWork. Mai jos va prezint cateva statistici importante ale paginii mele pentru 2015.

In anul 2015 site-ul a fost vizitat de 60.000 de ori; Am up-loadat 703 poze, insumand un total de 433 MB, asta insemnand aproximativ 2 poze pe zi.

Cea mai aglomerata zi a fost 24 Februarie cu 760 vizualizari. Cea mai populara postare din acea zi a fost Tablou quilling Maria, tablou pentru printese.

In 2015, am facut 151 postari noi, astfel am ajuns la un total de 374 de postari.

Cele mai populare postari in 2015 au fost:

4 dintre aceste postari au fost facute inainte de anul 2015. Aceste proiecte despre care am vorbit in postarile de mai sus au prezentat interes mare in randurile celor care au vizitat site-ul meu. Voi avea in vedere ca in 2016 sa reiau aceste subiecte si sa scriu/sa creez noi proiecte despre quilling, despre bratarile norocoase si despre modele noi de bratari la razboiul de tesut margele.

Vizitatorii site-ului au gasit lilianaartwork prin urmatoarele moduri de cautare:

  1. facebook.com
  2. pinterest.com
  3. paradismedia.ro
  4. metacautare.ro
  5. WordPress.com Reader

 

Persoane din 73 de tari au vizitat site-ul LilianAartWork in 2015. Majoritatea vizitatorilor au fost din Romania, Moldova si SUA.

Va multumesc tuturor!!! A fost un an bun iar cel care urmeaza trebuie sa fie cel putin la fel. Fara voi nu aveam cum sa ating aceste valori. New Year’s resolution pentru 2016 – sa mentin interesul vizitatorilor pentru blogul lilianaartwork, sa maresc numarul postarilor si sa evoluez ca si creator de bijuterii.

Va doresc un An Nou plin de succes si spor in tot ce va propuneti!

Cu drag, Liliana

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 60,000 times in 2015. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 22 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s